Atelier Joke Ket in Hurdegaryp

Atelier Joke Ket

Over Atelier Joke Ket

Atelier Joke Ket valt onder de rubriek kunstenaar uit Leeuwarden.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van schitterende kunst gemaakt aan de hand van uw wens? Dan bent u bij Atelier Schildereizen aan het juiste adres.

De eigenaresse en kunstenaressen van Atelier Schildereizen is Joke Ket. Joke is een gepassioneerde kunstenaar die een grote passie heeft voor beeldende kunst. Naast beeldende kunst is Joke ook al jaren aan het schilderen wat ze met veel plezier doet. Van jongs af aan is Joke al geïnteresseerd in tekenen, knutselen, spinnen, weven, wandkleding ontwerpen en het maken van kinderkleding.

Zoals de naam ook al deels zegt haalt Joke veel inspiratie uit het reizen. Maar je hoeft niet altijd ver te reizen voor inspiratie. Zo is er in Nederland genoeg inspiratie op te doen voor mooie werken.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Joke Ket uit de rubriek kunstenaar uit Leeuwarden is gevestigd aan de Reidlanswei 28 in Hurdegaryp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0511-473089.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier Joke Ket zijn o.a. :