Barrevoets in Leeuwarden

Barrevoets uit Leeuwarden heeft geen profiel.

Wat doet Barrevoets in Leeuwarden

Barrevoets is een horeca uit Leeuwarden. Men is gevestigd aan de Kleine Kerkstraat 41. Het telefoonnummer van Barrevoets in Leeuwarden is 058-8437243.

Is Barrevoets in Leeuwarden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leeuwardenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Barrevoets in Leeuwarden valt onder de rubriek horeca. Een horeca uit Leeuwarden levert onder andere :

Even lekker een kopje verse koffie of thee drinken wordt nog specialer wanneer je bij Barrevoets te Leeuwarden binnenkomt. Barrevoets is een gemoedelijke plek om even weer te kunnen ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. De gezichten achter Barrevoets zijn Ralph Pol en Jan Willem Schoot, 2 mannen waarbij de passie voor de horeca zeer groot is. Dit laten ze ook zien in de producten en zeker ook in de gastvrijheid. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander horeca

 • Brasserie Twintig18

  Bij Brasserie Twintig18 kun je terecht voor (H)eerlijke Verse frites, snacks, burgers, broodjes, tos. Trefwoorden van Brasserie Twintig18 : verse broodjes, brasserie, biologisch schepijs, (H)eerlijke verse frites, burgers, , tosti's, salaldes en plates, Frozen Dutch ijs, duurzaam frituren.

  tel. 058-2894688, De Tuinen 1, 8911KB in Leeuwarden

  Meer over Brasserie Twintig18 contact website

 • Kattencafé PoesPas

  Bij Kattencafé Poespas in Leeuwarden kun je onder het genot van een kopje koffie of thee met een geb. Trefwoorden van Kattencafé PoesPas : zaal verhuur, dagbesteding, katten café, knuffelen met katten, fairtrade koffie, Groepsarrangement, ambulante zorg, vers bereide broodjes.

  tel. 058-2030444, Noordvliet 11, 8921GD in Leeuwarden

  Meer over Kattencafé PoesPas contact website