Barrevoets in Leeuwarden

Het ademt Leeuwarden. Het is fris, bewust en maakt een killer cappuccino!

Over Barrevoets

Barrevoets valt onder de rubriek horeca uit Leeuwarden.

Even lekker een kopje verse koffie of thee drinken wordt nog specialer wanneer je bij Barrevoets te Leeuwarden binnenkomt. Barrevoets is een gemoedelijke plek om even weer te kunnen ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. De gezichten achter Barrevoets zijn Ralph Pol en Jan Willem Schoot, 2 mannen waarbij de passie voor de horeca zeer groot is. Dit laten ze ook zien in de producten en zeker ook in de gastvrijheid.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de catering van uw bedrijfsfeest of ander evenement. De kwaliteit die u gewend bent in onze zaak is uiteraard ook terug te vinden in onze catering. Met verse, bewuste en huisgemaakte producten.

Wilt u graag meer informatie over ons? Dan kunt u altijd terecht op onze website maar u kunt ook contact opnemen via de contactgegevens. Wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Barrevoets uit de rubriek horeca uit Leeuwarden is gevestigd aan de Kleine Kerkstraat 41 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-8437243.

Diensten en producten voor horeca

Trefwoorden die horen bij Barrevoets zijn o.a. :