Bed & Breakfast De Dream in Leeuwarden

Bed & Breakfast De Dream

Over Bed & Breakfast De Dream

Bed & Breakfast De Dream valt onder de rubriek hotel uit Leeuwarden.

Bed & Breakfast De Dream ligt vlak bij het centrum van Leeuwarden. Bed & Breakfast De Dream is een gezellige bed and breakfast waar het u aan niets zal ontbreken. Of u nu voor zaken naar Leeuwarden komt, of voor een gezellig weekendje weg, bij bed and breakfast De Dream zult u zich zeker thuis voelen.

Sfeer, privacy, rust en ruimte. Dat zijn de trefwoorden waar veel vaste gasten voor terugkomen. Wij zijn niet voor niets winnaar van de ‘Gastfrij Frysk Award 2010, en de Silver Award 2015'. Wij zijn de meest gastvrije bed and breakfast in Leeuwarden.

Geniet van de privacy van uw eigen kamer of maak een praatje met andere gasten. Vraag uw gastvrouw gerust de oren van het hoofd over Leeuwarden. Attent en gastvrij beantwoordt zij graag al uw vragen en zorgt zij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Heeft u interesse op bij ons te overnachten? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & Breakfast De Dream uit de rubriek hotel uit Leeuwarden is gevestigd aan de Zenegroen 80 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2886273.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & Breakfast De Dream zijn o.a. :