Bed & Breakfast “De Spanjaard” in Leeuwarden

Bed & Breakfast “De Spanjaard” is gelegen nabij het centrum van de oude historische stad Leeuwarden.

Over Bed & Breakfast “De Spanjaard”

Bed & Breakfast “De Spanjaard” valt onder de rubriek hotel uit Leeuwarden.

Bent u opzoek naar een Bed en Breakfast in Leeuwarden? Dan bent u bij Bed en Breakfast De Spanjaard aan het juiste adres.

Bed en Breakfast De Spanjaard is gelegen aan de Spanjaardslaan in Leeuwarden. Deze B&B is gelegen tussen 2 parken, de Prinsentuin en het Rengerspark. Daarnaast is het ongeveer 5 minuten lopen naar het centrum van de historische stad Leeuwarden. Op 8 minuten lopen is een supermarkt gevestigd. Bed en Breakfast De Spanjaard ligt naast de NHL Stenden hogeschool.

Wij bieden diverse kamers aan zoals de kamer Casa en de kamer Finca. U kunt kiezen of u zelf uw eigen ontbijt wil maken of het door ons laat maken. Als u het wil laten klaarmaken door ons, dan rekenen wij hier 7.5 euro voor. We zetten alles voor u klaar in de woonkamer en in de koelkast.

Foto's en meer informatie ziet u terug op de website. Heeft u een vraag aan Bed & Breakfast “De Spanjaard”? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & Breakfast “De Spanjaard” uit de rubriek hotel uit Leeuwarden is gevestigd aan de Spanjaardslaan 3A in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2542539.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & Breakfast “De Spanjaard” zijn o.a. :