By MoAi! in Leeuwarden

De mooiste handgemaakte sieraden en woonaccessoires.

Over By MoAi!

By MoAi! valt onder de rubriek workshops uit Leeuwarden.

Het gezicht achter By MoAi! zijn Anneke en Martine. U kunt in deze shop/atelier en workshop ruimte terecht voor de mooiste sieraden en woonaccessoires. De sieraden en woonaccessoires die aangeboden worden zijn met de hand gemaakt en daarmee uniek.

Naast de handgemaakte artikelen kunt u bij By MoAi! ook terecht voor creatieve cursussen, workshops en leuke kinderfeestjes. De straat waarin By MoAi! gevestigd is, is alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Het voordeel hiervan is dat er veel bedrijvigheid is en dat er ook vaak leuke evenementen in de straat worden georganiseerd. Als het mooie weer is kunnen de workshops ook buiten plaats vinden.

By MoAi! maakt onder andere mooi schalen, lampen, sieraden, naamletters en kunstzinnige spiegels. Komt u ook eens langs om het aanbod te bekijken.

Meer informatie ziet u op de website terug. Heeft u een vraag aan By MoAi!? Neemt u dan contact op of kom eens langs. By MoAi! staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

By MoAi! uit de rubriek workshops uit Leeuwarden is gevestigd aan de Vijzelstraat 10 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27889356.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij By MoAi! zijn o.a. :