Comes Uitvaartzorg in Leeuwarden

Comes Uitvaartzorg: Uitvaart voor iedereen in Leeuwarden en Friesland.

Over Comes Uitvaartzorg

Comes Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Leeuwarden.

De drijvende kracht achter Comes Uitvaartzorg is José Hobert. Kernwoorden José: aandacht, ondersteuning en liefdevol. Wanneer je een dierbare verliest is het maken van keuzes en hoe je het verdriet moet ervaren soms lastig. José staat u tijdens dit proces graag bij.

Bij Comes Uitvaartzorg richten ze zich voornamelijk op het gebied van advies en coaching. Het staat een ieder natuurlijk vrij om de overige zaken naar eigen wens in te vullen. Afscheid nemen is persoonlijk en iedereen vult dit voor zich zelf in. Kies daarom wat past bij degene die je moet missen.

Voor iedereen die daar behoefte aan heeft kan José als 'metgezel' de uitvaartbegeleiding doen. José sluit zich ten aller tijde aan bij jou/jullie gedachten en jullie wensen.

Door mensen de ruimte geven en te luisteren naar elkaar zonder oordelen kunnen mensen hun verlies op hun eigen manier verwerken. José biedt een luisterend oor waar nodig en staat voor je klaar.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Comes Uitvaartzorg.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Comes Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Leeuwarden is gevestigd aan de Speenkruid 46 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11644774.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Comes Uitvaartzorg zijn o.a. :