Commitment Security BV in Twijzelerheide

Commitment Security BV uit Twijzelerheide heeft geen profiel.

Wat doet Commitment Security BV in Twijzelerheide

Commitment Security BV is een beveiliging uit Leeuwarden. Men is gevestigd aan de Oane Binnesloane 15. Het telefoonnummer van Commitment Security BV in Twijzelerheide is 06-13800656.

Is Commitment Security BV in Twijzelerheide uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leeuwardenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Commitment Security BV in Twijzelerheide valt onder de rubriek beveiliging. Een beveiliging uit Leeuwarden levert onder andere :

Commitment Security is een nieuw, jong bedrijf waarin jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en betrouwbaarheid zijn gebundeld. Wij bieden een totaalpakket van maatregelen op het gebied van beveiliging. Door middel van een uitgebreide risico analyse overleggen wij met u welke vorm van beveiliging het beste bij u of uw bedrijf past. Efficiënte combinaties van onze diensten en producten dragen er zorg voor dat de behoefte en wensen van uw organisatie op de juiste wijze worden ingevuld, zowel operationeel als financieel. Wij leveren uitsluitend volledig opgeleide en gekwalificeerde beveiligers die in het bezit zijn van een BHV, EHBO en AED diploma. Flexibiliteit en klantgerichte service zijn naast kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid de speerpunten van Commitment Security. Wilt u meer informatie of een ‘tailormade’ offerte, neemt u gerust contact met ons op, wij zullen u uiteraard graag te woord staan. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review