Emma's Home in Leeuwarden

Huiskamerrestaurant en Bed & Breakfast.

Over Emma's Home

Emma's Home valt onder de rubriek hotel uit Leeuwarden.

Bent u op zoek naar een bed and breakfast in de omgeving van Leeuwarden? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Emma's Home is naast een bed and breakfast ook een huiskamerrestaurant waar u gezellig met vrienden en/of familie kunt genieten van heerlijk verse producten welke met liefde voor u worden bereid.

Onze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en hebben een prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast is er in de omgeving voor ieder wat wils, zo is het museum op loopafstand maar ook voor wandel en/of fietsliefhebbers zijn er voldoende routes.

Wanneer u dus even wilt genieten van de rust en de mooie omgeving van Leeuwarden bent u bij ons helemaal goed. U word gastvrij ontvangen en wij zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Emma's Home uit de rubriek hotel uit Leeuwarden is gevestigd aan de Emmakade 25 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20145243.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Emma's Home zijn o.a. :