FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp

FactorNoord Makelaars & Taxateurs uit Hurdegaryp heeft geen profiel.

Wat doet FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp

FactorNoord Makelaars & Taxateurs is een makelaar uit Leeuwarden. Men is gevestigd aan de tillefeart 12. Het telefoonnummer van FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp is 0511-462685.

Is FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leeuwardenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

FactorNoord Makelaars & Taxateurs in Hurdegaryp valt onder de rubriek makelaar. Een makelaar uit Leeuwarden levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; FactorNoord Makelaars & Taxateurs is een nieuwe naam in de makelaardij. Maar de basis van ons bedrijf is al in 1993 gelegd door Willem Dijkstra. Toen begon hij in Dokkum onder de naam Willem Dijkstra Assurantie en Advies met een onderneming in makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Sinds begin 2008 is onze vestiging in Burgum daarbij gekomen, de naam FactorNoord is toen ontstaan. Een nieuwe naam dus voor een bedrijf dat al veel langer bestaat. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review