GastroBar De Yserman in Leeuwarden

GastroBar De Yserman uit Leeuwarden heeft geen profiel.

Wat doet GastroBar De Yserman in Leeuwarden

GastroBar De Yserman is een restaurant uit Leeuwarden. Men is gevestigd aan de Grote Hoogstraat 32. Het telefoonnummer van GastroBar De Yserman in Leeuwarden is 06-57888286.

Is GastroBar De Yserman in Leeuwarden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leeuwardenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

GastroBar De Yserman in Leeuwarden valt onder de rubriek restaurant. Een restaurant uit Leeuwarden levert onder andere :

Zoekt u een restaurant waar u terecht kunt voor een goede keuken, prettige bediening, gastvrijheid, een ruime keus in eten en drinken, gezelligheid en flexibiliteit? Dan bent u bij GastroBar De Yserman aan het juiste adres. Tevens is er altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander restaurant

  • Las Tapas

    Las Tapas: De lekkerste huisgemaakte tapas van Leeuwarden!. Trefwoorden van Las Tapas : tapas restaurant, tapas gerechten, Spaans restaurant, restaurant Spaanse gerechten, restaurant tapas gerechten, verse tapas, verse tapas gerechten, tapas arrangementen, .

    tel. 058-2153060, Oude Oosterstraat 7, 8911LD in Leeuwarden

    Meer over Las Tapas contact website