Jitske's Praktijk in De Westereen/Hurdegaryp

Jitske's Praktijk uit De Westereen/Hurdegaryp heeft geen profiel.

Wat doet Jitske's Praktijk in De Westereen/Hurdegaryp

Jitske's Praktijk is een coaching uit Leeuwarden. Men is gevestigd aan de Tsjerkestrjitte 7/Reidroas 2. Het telefoonnummer van Jitske's Praktijk in De Westereen/Hurdegaryp is 0511-444331.

Is Jitske's Praktijk in De Westereen/Hurdegaryp uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leeuwardenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Jitske's Praktijk in De Westereen/Hurdegaryp valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Leeuwarden levert onder andere :

Ben je ook al je hele leven aan het lijnen en heb je alle diëten gevolgd die er zijn? Cambridge, koolhydraatarm, Herbalife, Sonja Bakker, Dr. Frank, het puntendieet, De afslankclub, Weightwatchers enz. enz. Met als gevolg dat je alleen maar bent gegroeid? En wil je nu definitief af van je overgewicht? En wil je afvallen met een normaal eetpatroon? lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Oog voor Ouders

  Rust en Evenwicht.. Trefwoorden van Oog voor Ouders : therapeute, coach, coach voor ouders, hulp bij opvoeding en ontwikkeling, hulp aan huis, begeleiding ouders, opvoed ondersteuning.

  tel. 06-41404732, Eksterstraat 1, 8916BT in Leeuwarden

  Meer over Oog voor Ouders contact

 • Praktijk Frantastisch

  Genieten van het leven door de beste versie van jezelf worden!. Trefwoorden van Praktijk Frantastisch : bars behandeling, access coaching, bodyprocessen, energetische behandelingen, lifemanagement, coaching, energetische facelift, openen bewustzijn, energetische bodyprocessen.

  tel. 06-17644440, Wijnhornsterstraat 108, 8932EZ in Leeuwarden

  Meer over Praktijk Frantastisch contact website