Kattencafé PoesPas in Leeuwarden

Bij Kattencafé Poespas in Leeuwarden kun je onder het genot van een kopje koffie of thee met een gebakje heerlijk met katten knuffelen.

Over Kattencafé PoesPas

Kattencafé PoesPas valt onder de rubriek horeca uit Leeuwarden.

Het Kattencafé Poespas in Leeuwarden is een initiatief van Rondomzorg. Het Kattencafé is niet geheel nieuw in Nederland maar Kattencafé Poespas is wel het eerste kattencafé, waarbij ook zorg word gecombineerd, denk hierbij aan dagbesteding maar ook ambulante zorg en participatieplaatsen. Bij ons in het café hebben we plaats voor 8 tot 10 katten, door de nauwe samenwerking met dierenasiels uit Friesland worden voornamelijk huiselijke en knuffelverslaafde katten geplaatst.

Diensten;

* Groepsarrangementen

* High tea

* Zaalverhuur

* Feestje

Naast het knuffelen met de katten kunt u bij ons genieten van heerlijke fairtrade koffie en thee maar ook voor tosti's, plates en heerlijke vers bereide broodjes bent u bij ons helemaal aan het juiste adres!

Wilt u graag meer informatie over ons? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kattencafé PoesPas uit de rubriek horeca uit Leeuwarden is gevestigd aan de Noordvliet 11 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2030444.

Diensten en producten voor horeca

Trefwoorden die horen bij Kattencafé PoesPas zijn o.a. :

Nieuws van Kattencafé PoesPas in Leeuwarden

Let's Ska

Let's Ska

12 januari 2019 zaal open 18:45 Mr Wallace, The Bouncers and The Sketchers!!

De Reuzen komen

De Reuzen komen

Zaterdag zit je bij ons op de 1e rang!