Kattencafé PoesPas in Leeuwarden

Kattencafé PoesPas uit Leeuwarden heeft geen profiel.

Wat doet Kattencafé PoesPas in Leeuwarden

Kattencafé PoesPas is een horeca uit Leeuwarden. Men is gevestigd aan de Noordvliet 11. Het telefoonnummer van Kattencafé PoesPas in Leeuwarden is 058-2030444.

Is Kattencafé PoesPas in Leeuwarden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leeuwardenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Kattencafé PoesPas in Leeuwarden valt onder de rubriek horeca. Een horeca uit Leeuwarden levert onder andere :

Het Kattencafé Poespas in Leeuwarden is een initiatief van Rondomzorg. Het Kattencafé is niet geheel nieuw in Nederland maar Kattencafé Poespas is wel het eerste kattencafé, waarbij ook zorg word gecombineerd, denk hierbij aan dagbesteding maar ook ambulante zorg en participatieplaatsen. Bij ons in het café hebben we plaats voor 8 tot 10 katten, door de nauwe samenwerking met dierenasiels uit Friesland worden voornamelijk huiselijke en knuffelverslaafde katten geplaatst. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander horeca

  • Brasserie Twintig18

    Bij Brasserie Twintig18 kun je terecht voor (H)eerlijke Verse frites, snacks, burgers, broodjes, tos. Trefwoorden van Brasserie Twintig18 : verse broodjes, brasserie, biologisch schepijs, (H)eerlijke verse frites, burgers, , tosti's, salaldes en plates, Frozen Dutch ijs, duurzaam frituren.

    tel. 058-2894688, De Tuinen 1, 8911KB in Leeuwarden

    Meer over Brasserie Twintig18 contact website