Kerk De Salvator in Leeuwarden

Kerk De Salvator: Onze deuren staan open voor iedereen.

Over Kerk De Salvator

Kerk De Salvator valt onder de rubriek openbare voorzieningen uit Leeuwarden.

Kerk De Salvator: Gepassioneerd over God en houden van mensen.

Kerk De Salvator wil dit graag met enthousiasme aan u laten zien. De deuren staan open voor iedereen. Ieder zondag is er een dienst om 10:00 uur.

Wanneer u een kerkdienst gaat bijwonen, wilt u natuurlijk graag dat uw kinderen zich tijdens deze dienst goed kunnen vermaken. Daarom biedt Kerk De Salvator kinderwerk aan. Dit betekend dat er diverse enthousiaste kinderwerkers elke zondag klaar staan om kinderen van allerlei leeftijden een vertrouwde, veilige en plezierige plek te geven. Samen met de kinderwerkers kunnen uw kind(eren) spelen, delen en lachen!

Kerk De Salvator vindt goed onderwijs ook belangrijk. Voor iedereen is er een mogelijkheid om verder te groeien. Meer informatie ziet u op de website terug. Daarnaast wil Kerk De Salvator door middel van Next u helpen om een volgende stap te kunnen zetten in uw reis met god om tot uw bestemming te komen.

Meer informatie kunt u op de website terug zien. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kerk De Salvator uit de rubriek openbare voorzieningen uit Leeuwarden is gevestigd aan de Archipelweg 133 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2650093.

Diensten en producten voor openbare voorzieningen

Trefwoorden die horen bij Kerk De Salvator zijn o.a. :