Kinderboekwinkel de Toverlantaarn in Leeuwarden

Kinderboekwinkel de Toverlantaarn: De mooiste en leukste kinderboeken!

Over Kinderboekwinkel de Toverlantaarn

Kinderboekwinkel de Toverlantaarn valt onder de rubriek boekhandel in Leeuwarden.

Een goed en leuk boek, daar gaat niets boven! Kinderboekwinkel de Toverlantaarn helpt uw kinderen bij het vinden van het juiste boek. Lezen moet leuk zijn, dat geldt voor elk leeftijd en elk niveau. Niet elk kind vind hetzelfde boek leuk. Daarom geeft Kinderboekwinkel de Toverlantaarn specialistisch advies op maat. Zo gaat uw kind met het juiste boek naar huis.

De openingstijden van Kinderboekwinkel de Toverlantaarn:

Maandag van 13:00 - 18:00 uur. Dinsdag van 9:30 - 18:00 uur. Woensdag van 9:30 - 18:00 uur. Donderdag van 9:30 - 18:00 uur. Vrijdag van 9:30 - 18:00 uur. Zaterdag van 9:30 - 17:00 uur.

Kinderboekwinkel de Toverlantaarn heeft ook een eigen boekclub voor jong volwassenen/tieners. De naam van deze club is 'Young Adult book club'. Ben jij 15 jaar of ouder en ben jij gek op lezen? Dan is deze club wat voor jou. Er worden regelmatig diverse bijeenkomsten georganiseerd met bijvoorbeeld leuke meet & greets met jouw favoriete schrijver.

Bekijkt u de website van Kinderboekwinkel de Toverlantaarn voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan persoonlijk contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kinderboekwinkel de Toverlantaarn uit de rubriek boekhandel uit Leeuwarden is gevestigd aan de Over de Kelders 2 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2125676.

Diensten en producten voor boekhandel

Trefwoorden die horen bij Kinderboekwinkel de Toverlantaarn zijn o.a. :