Koerierdienst Sneek in Sneek

Uw vervoer, onze zorg: Gewoon goed geregeld!

Over Koerierdienst Sneek

Koerierdienst Sneek valt onder de rubriek koerier in Leeuwarden.

Over ons Koerierdienst sneek heeft een duidelijke missie. Van A naar B maar dan op een klantvriendelijke manier. De planning van Koeriersdienst sneek zal steeds weer zorgdragen voor de klant zo voordelig mogelijke rit door goed te letten op de juiste route en rekening te houden met fileleed.

onze wagen is voorzien van een up-to-date navigatiesysteem, zodat onnodig zoeken naar het afleveradres tot het verleden behoort. Voor elk probleem hebben wij een oplossing en hebben we die niet voorhanden, dan zorgen wij ervoor!

Dit allemaal om service en kwaliteit aan u te waarborgen, zodat u er verzekerd van kan zijn dat wij netjes met uw zending omgaan.

Mocht zich er tijdens een rit problemen voordoen, dan nemen wij meteen contact met u op om deze problemen door te geven en indien nodig, samen met u te zoeken naar een oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in: Koeriersdiensten Pakket of Pallet vervoer voor bedrijven Spoedkoerier agrarische sector Routevervoer maritieme sector

Waarom koerierdienst sneek

Respect voor de klant Persoonlijk Contact Snel & Betrouwbaar Geen 9 tot 5 Mentaliteit Flexibele Inzet Accuraat Milieubewust Ondernemen Uitstekende Service Eerlijk Tarief per Km Betaalbaar Afspraak = Afspraak Veilig van A naar B Gecertificeerd


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Koerierdienst Sneek uit de rubriek koerier uit Leeuwarden is gevestigd aan de Waterkers 15 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23530905.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Koerierdienst Sneek zijn o.a. :