Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening in Leeuwarden

Al meer dan 40 jaar uw professionele schoonmaakbedrijf in Leewwarden

Over Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening

Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Leeuwarden.

Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening reinigt voor zowel bedrijven als particulieren. Uw werkplek of woning schoonhouden en u hierin prettig voelen is het uitgangspunt van Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening.

Een verzorgd en schoon kantoor of huis zorgt er voor dat u zich prettig voelt en zonder afleiding kunt werken of leren.

Ook voor het schoonnmaken van een nieuw gebouw kunt u Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening benaderen. Zelfs wanneer de verbouwing al heeft plaatsgevonden. Deze werkzaamheden zijn gericht op het woon- en werkbaar maken van uw kantoorpand of uw woning. Een verbouwing laat vaak veel rommel en rotzooi achter, Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening maakt dit graag voor u schoon.

De diensten van Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening:

Glasbewassing zowel intern als extern interieur schoonmaak voor bedrijf en particulier nieuwbouw en verbouwings schoonmaak kunststofkozijnen reinigen en verzorgen dakgoten leeghalen gevelbeplating schoonmaken reclameborden schoonmaken portiek onderhoud

Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening werkt met de beste materialen. Daarnaast werken zij milieubewust. De materialen waar Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening mee werkt zijn van een zodanige kwaliteit dat het werk op een correcte wijze uitgevoerd kan worden.

De werknemers van Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening hebben allemaal ervaring en daarnaast de professionaliteit om uw schoonmaakwerkzaamheden correct en naar uw tevredenheid uit te voeren.

Bij elke schoonmaakopdracht bepaalt Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening van te voren de prijs. Dit is belangrijk omdat het duidelijkheid schept voor beide partijen en zo voorkomt het misverstanden. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening voor een offerte.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Leeuwarden is gevestigd aan de Sassingastins 125 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2673487.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Kouwenberg Schoonmaak Dienstverlening zijn o.a. :