Las Tapas in Leeuwarden

Las Tapas: De lekkerste huisgemaakte tapas van Leeuwarden!

Over Las Tapas

Las Tapas valt onder de rubriek restaurant uit Leeuwarden.

Wilt u ook genieten van echte huisgemaakte Spaanse tapas? Dan bent u bij Las Tapas zeker aan het juiste adres!

Bij Las Tapas waant u zich even in Andalucia. Een gemoedelijke sfeer en genieten van heerlijk eten. De Andalusische keuken is door Las Tapas naar Friesland gehaald. U kunt genieten van de tapas die huisgemaakt zijn. De producten die gebruikte worden zijn altijd verse producten. Bij Las Tapas draait het dan ook om het genieten van heerlijke versbereide gerechten. Las Tapas is het enige authentieke tapasrestaurant in Leeuwarden.

Hicham Yettifti is het gezicht achter Las Tapas. Hicham heeft in 2001 zijn voorliefde voor de Andalusische keuken naar Nederland gehaald. Hierbij koos Hicham voor tapas en kleine gerechtjes (gemaakt volgens eeuwenoude Zuid-Spaanse en Moorse tradities). De gerechten zijn gekenmerkt door eenvoud en een krachtige smaak.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en diverse arrangementen. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Las Tapas uit de rubriek restaurant uit Leeuwarden is gevestigd aan de Oude Oosterstraat 7 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2153060.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Las Tapas zijn o.a. :