Mara Riewald Healing en Communicatie in Easterwierrum

In balans, in je eigen energie, in rust, vrij van angst. Met (quantum) healing, training en coaching.

Over Mara Riewald Healing en Communicatie

Mara Riewald Healing en Communicatie valt onder de rubriek coaching in Leeuwarden.

Voorkom depressie, burn-out, of nog erger. Met aandacht en focus op (hooggevoelige) jongeren, hun ouders en ondernemers. Heb je het gevoel dat je vast zit in je leven, je lijf, je hoofd, de reguliere zorg, in somberheid? Wil je een flinke stap zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, in je communicatie? Sta je open voor een andere maar krachtige combinatie van coaching, (quantum) healing, levenswijsheid en healende communicatie? Mara Riewald is een intuïtieve, ervaringsdeskundige, communicatiespecialist en holistisch therapeut. Een hooggevoelige, coach, trainer en healer. Kortom het is meer dan Coaching, meer dan Healing. De praktijk Van Mara Riewald is aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief voor Alternatief Therapeuten.

Mara Riewald is er voor ondernemers: - Als je vastzit in jouw eigen ratrace en je wilt ruimte, balans en nieuwe inzichten - Ondernemen met passie en zakelijkheid - Last hebt van veel saboteurs, belemmeringen en negatieve gedachten - Mogelijkheden wilt onderzoeken om ambities en dromen te realiseren naast het ondernemen - Communicatieproblemen ervaart, in jezelf of binnen je bedrijf

Mara Riewald is er voor particulieren, jongeren: - Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in jezelf, studie, je werk, je communicatie, je somberheid, soms het ongrijpbare. - (Her)ontdekken van je passie en je kracht, een frisse start met een lege rugzak, als reset - Overweldigd voelen door het leven, heimwee en eenzaamheid ervaart, je anders voelt - De regie over jouw energie, je emoties en gedachten, vrij van stress - Je wilt meer en beter communiceren met jezelf en met anderen, steviger in je schoenen staan

Healend coachen is een combinatie van coaching, healing, communicatie en alles wat Mara zelf heeft geleerd en wat haar echt op weg heeft geholpen de rots in de branding te worden. Zij maakt gebruik van haar intuïtie als healer en hooggevoeligheid en haar bijna 30 jaar bagage in marketing, communicatie en sales. Daarnaast beschikt zij ook over de nodige kennis als het gaat om reguliere behandeling van uiteenlopende problemen, waaronder burn-out, depressie etc. Mara stemt op jou af, zij ziet de blokkades en de negatieve emoties die je in je groei, je bedrijf en levensplezier belemmeren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, training, workshops en werkwijze, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mara Riewald Healing en Communicatie uit de rubriek coaching uit Leeuwarden is gevestigd aan de Doarpsstrjitte 51a in Easterwierrum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22953793.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mara Riewald Healing en Communicatie zijn o.a. :

Nieuws van Mara Riewald Healing en Communicatie in Easterwierrum

Heb jij de regie over jouw toekomst?

Heb jij de regie over jouw toekomst?

Verwacht jij wat je wenst, wat je hoopt? Of zie je de toekomst somber in, voel jij je een slachtoffer en machteloos? Heb jij de regie?

Waarom jij niet krijgt wat je wilt.

Waarom jij niet krijgt wat je wilt.

Wat is jouw verlanglijstje? Wat wil jij zielsgraag van het universum? Ervaar jij het leven als dikke pech of krijg jij precies wat jij graag wilt?