Marcella Stijlinspirator in Leeuwarden

Marcella Stijlinspirator

Over Marcella Stijlinspirator

Marcella Stijlinspirator valt onder de rubriek adviesbureau uit Leeuwarden.

Bent u die ondernemer of professional die opgemerkt wil worden, het verschil wil maken en gaan voor zichtbaar succes? Dan bent u bij Marcella Stijlinspirator aan het juiste adres want Marcella kan u hierbij helpen.

De eigenaresse van dit bedrijf is Marcella Veldhuis-Andringa. Zij startte in 2008 dit bedrijf.

Ze adviseert en inspireert ondernemers & professionals hoe ze zich vol zelfvertrouwen krachtig kunnen presenteren, hun bedrijf kunnen profileren en gaan voor zichtbaar succes. Ze gunt mensen een unieke, stijlvolle en sprankelende uitstraling, zodat dit volledig tot uiting kan komen door het zichtbaar maken van hun eigenheid.

Sinds 2015 is Marcella docent van het Masterprogramma Kleding als taal. Dit is een Intensieve begeleiding aan ambitieuze imageconsultants, die verdieping willen in het vak.

Heeft u nog vragen voor Marcella? Of wilt u meer te weten komen over Marcella Stijlinspirator? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op haar website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marcella Stijlinspirator uit de rubriek adviesbureau uit Leeuwarden is gevestigd aan de Ciprianussteeg 2b in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51195158.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Marcella Stijlinspirator zijn o.a. :