MultiMedisch in Damwoude

MultiMedisch gevestigd in Damwoude. Medische keuringen ook in de avonduren geen probleem!! Bedrijfsgezondheidszorg en keuringen voor verzekeraars, overheidsinstellingen en particulieren. MultiMedisch, Keuringen, Ziekteverzuim, Franeker, drachten, heerenveen,harlingen,sneek,bolsward,Damwoude,Friesland Leeuwarden, Medisch, Checkup,medische check up,Damwoude,Friesland,Bus chauffeurs,taxi chauffeurs vrachtwagen chauffeurs,pgo,pago,verzuim,medische keuring,B/BE,C/CE,D/DE,70+.

Over MultiMedisch

MultiMedisch valt onder de rubriek medisch onderzoek in Leeuwarden.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ; ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Medische keuringen ook in de avonduren geen probleem !!

Bedrijfsgezondheidszorg en keuringen voor verzekeraars, overheidsinstellingen en particulieren.

Introductie

Onze locaties;

Damwoude Leeuwarden Bolsward Franeker Sneek Drachten

Bel voor informatie 06-51827606

Van gezond denken naar gezond zijn, dat werkt beter

MultiMedisch is een onafhankelijk instituut waar ervaren artsen op diverse specialistische terreinen zich primair bezighouden met de gezondheid van de mens. Dat kunnen werknemers van een bedrijf of organisatie zijn, maar ook (potentiële) verzekerden, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikten of particulieren die vinden dat een check-up op zijn plaats is. MultiMedisch zet zich in voor een maximale preventieve zorg in een tijd waarin bezuiniging gemeengoed is geworden en ongezond leefgedrag teveel terrein heeft gewonnen. Verschijnselen als overgewicht, hoge bloeddruk, diabetes, hoog cholesterol en stress kunnen met de juiste benadering worden teruggedrongen. In dienst van een hogere graad van welzijn en beroepsmatige inzet.

MultiMedisch:

Luistert, kijkt, onderzoekt en meet (zo nodig) van top tot teen uw lichaam en lichaamsfunctie. Maakt u bewust van de momenten waar, wanneer en waardoor het in uw leven niet goed kan gaan met uw gezondheid. Adviseert en begeleidt u op weg naar een verantwoorde leefstijl en daarmee naar het behoud van uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Weet door de deskundigheid en ervaring dat een goede gezondheid de basis vormt voor uw bestaan en welbevinden, thuis en op uw werk. Weet hoe het is en hoe het voelt, "te mogen wonen in een gezond lijf met een gezonde geest". Weet dat het nog altijd waar is, dat voorkomen beter is dan genezen!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MultiMedisch uit de rubriek medisch onderzoek uit Leeuwarden is gevestigd aan de Hoofdweg 10a in Damwoude. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0511-421112.

Diensten en producten voor medisch onderzoek

Trefwoorden die horen bij MultiMedisch zijn o.a. :