Oog voor Ouders in Leeuwarden

Rust en Evenwicht.

Over Oog voor Ouders

Oog voor Ouders valt onder de rubriek coaching in Leeuwarden.

Mijn naam is Marion Wijnja. Ik ben de eigenaresse van de praktijk Oog voor Ouders. Ik werk met mensen die behandeling en begeleiding krijgen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Als therapeute-coach wil ik naast je staan en helpen weer bij je kracht te komen. Door mijn opleidingen en ervaringen weet ik hoe stress kan werken in het leven en hoeveel invloed dat kan hebben in je dagelijks leven. Ik ben een intuïtief therapeut wat betekent dat ik op grond van mijn intuïtie en ervaring de benadering toepas die het meest passend lijkt voor wat er speelt. Samen kijken we waar de schoen wringt.

In ieder gezin doen zich wel eens problemen voor in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Ouders zoeken dan steun en hulp in de naaste omgeving zoals bij familie, vrienden of huisarts. Soms is dat luisterend oor en de aangeboden hulp niet voldoende. Als het goed gaat met de ouders heeft dit uiteraard een positieve uitwerking op het kind. Je kunt in situaties terechtkomen waar je, voordat je aan kinderen begon, geen rekening mee hebt gehouden.

Voor wie: -Ouders die werk en zorg combineren. -Ouders met een extra zorgkind. -Ouders die ondersteuning nodig hebben bij de opvoeding. -Ouders met pubers. -Co–ouders. -Solo–ouders. -Wie een klankbord zoekt.

Ik bied: -Betrokkenheid. -Laagdrempelig, direct toegankelijk, geen wachttijden. -Professionaliteit. -Hulp aan huis. -Zo lang als nodig maar zo kort mogelijk. -Versterken van zelfredzaamheid en weerbaarheid.

Voordat we een serie afspraken maken zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. In dit gesprek wordt het doel bepaald. Het gaat dan om vragen als: Wat wil je bereiken, welke verwachtingen heb je en (hoe) kunnen deze verwezenlijkt worden?

Het gesprek is ook bedoeld om te beoordelen of het klikt tussen ons. In dit eerste gesprek worden tevens afspraken gemaakt over het aantal sessies en de te gebruiken technieken. Meestal start het traject met één sessie per één à twee weken, later kan dat in overleg minder worden. Vaak wordt sneller resultaat geboekt dan verwacht.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan een kijkje op de site!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Oog voor Ouders uit de rubriek coaching uit Leeuwarden is gevestigd aan de Eksterstraat 1 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41404732.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Oog voor Ouders zijn o.a. :