Passie Floral in Sneek

Bloemarrangementen en decoratieve objecten

Over Passie Floral

Passie Floral valt onder de rubriek bloemist in Leeuwarden.

Welkom bij Passie Floral.

Na jaren als freelancer verschillende bloemisten te ondersteunen, was de tijd aangebroken om mijn eigen team op te bouwen. Ik heb een fysieke winkel in Sneek en een atelier in Leeuwarden. Je vind mij en mijn bloemcreaties op de Oosterdijk 76 te Sneek.

Uiteraard blijft het mogelijk om bestellingen te plaatsen voor omgeving van Sint Annaparochie.

MIJN SPECIALITEITEN:

Ik maak bruidsbloemen, rouwbloemen, florale objecten, design products en geregeld doe ik mee aan wedstrijden. Ook geef ik regelmatig workshops. Neem eens een kijkje op mijn website.

BLOEMENABONNEMENT:

Wel genieten, maar geen zorgen? Dan is een bloemenabonnement zo geregeld. Na een gesprek bij jou op locatie, maak ik snel een inschatting van wat u nodig heeft. Hierbij neem ik stijlen, kleuren en trends in acht. In nauw overleg met u kom ik de bloemen brengen op locatie. Altijd vers en op water, zodat u er zelf geen werk van heeft.

Het is mogelijk om eens per week, eens per 2 weken of eens per maand de bloemen te laten bezorgen. Neem even telefonisch of per mail contact met mij op voor het maken van een afspraak bij jou op locatie.

OPENINGSTIJDEN:

Ik hanteer geen vaste openingstijden, in verband met sterk afwisselende aanwezigheid door inkoop, werken op locatie of bezorgactiviteiten. Wilt u graag een keer langskomen in mijn atelier? Dan kunt u het beste een afspraak maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Passie Floral uit de rubriek bloemist uit Leeuwarden is gevestigd aan de Oosterdijk 76 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-745650.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Passie Floral zijn o.a. :