Passiebility in Leeuwarden

Herman Leusman, loopbaanprofessional, coach en trainer in persoonlijke effectiviteit, assessor en acteur.

Over Passiebility

Passiebility valt onder de rubriek coaching uit Leeuwarden.

Ben je op zoek naar een andere baan welke beter bij jouw kwaliteiten past? Maar weet je zo niet wat hierin de mogelijkheden zijn? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Mijn naam is Herman Leusman de drijvende kracht achter Passiebility.

Stel je voor; je bent goed in je huidige werk maar het is niet meer zoals vroeger? De werkdagen duren steeds langer en je verteld bij iedere gelegenheid dat je je huidige baan wilt inruilen voor een nieuwe uitdaging? Door de fit-scan te maken kom je erachter wat in je baan (nog wel) waardevol is en wat je zou willen veranderen.

Daarnaast kan ik ook de werkgever adviseren over het naar beneden brengen van het ziekteverzuim of andere ongemakken waar je als werkgever tegenaan loopt.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Passiebility uit de rubriek coaching uit Leeuwarden is gevestigd aan de Sassingastins 67 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52630617.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Passiebility zijn o.a. :