PBL Expo Service in Leeuwarden

Hét ‘One-stop-shop’ bedrijf voor het inpakken en verzenden van uw goederen!

Over PBL Expo Service

PBL Expo Service valt onder de rubriek transportbedrijf in Leeuwarden.

Heeft u een schilderij of ander kwetsbare pakket welke u moet verzenden? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! PBL Expo Service is het bedrijf voor het inpakken en verzenden van uw kwetsbare goederen. Wij begrijpen namelijk heel goed dat uw zending onbeschadigd dient aan te komen op de plaats van bestemming.

Wat kunnen wij voor u betekenen?;

* Wij beschikken over een bestelwagen * Beursgoederen inpakken * Geen stress en u bespaart veel tijd en geld * Transport kleine aantallen * Ook in het weekend staan we klaar * Inpakken na afloop beurs * Verzendklaar naar het buitenland * Inpakken op uw locatie

Wij hebben inmiddels al ruim 25 jaar ervaring in het inpakken, verpakken en verzenden van uw goederen wereldwijd. PBL Expo Service beschikt daarnaast over een grote expertise op het gebied van beschermende verpakkingsmaterialen voor het verzenden van uw kwetsbare goederen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PBL Expo Service uit de rubriek transportbedrijf uit Leeuwarden is gevestigd aan de Kelvinstraat 8 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30677311.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij PBL Expo Service zijn o.a. :