Pijn Verzachten in Leeuwarden

Pijn Verzachten: Etherische oliën, EFT en Regenesis Therapie.

Over Pijn Verzachten

Pijn Verzachten valt onder de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden.

Dag beste lezer,

Mijn naam is Wieke Feitsma en ik ben het gezicht achter Pijn Verzachten. Sinds jonge leeftijd ben ik al geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Na 28 jaar gewerkt te hebben bij een verzekeraar, heb ik het roer omgegooid en mijn hart gevolgd door in 2014 mijn eigen praktijk te starten onder de naam Praktijk Cyano en Pijn Verzachten.

In 2013 ben ik in aanraking gekomen met de Regenesis methode van Robert Rasmusson. Deze methode sprak mij direct aan vanwege de eenvoud en de kracht ervan. Ik heb de Regenesis Healing Practitioner opleiding gevolgd bij Gerdo Schepel en Jeanette Noordeloos van de Quantum Academy in Huizen. Regenesis Therapie is een energetische methode waarbij uw zelfgenezend vermogen wordt aangesproken door het verhogen van uw trillingsfrequentie. Regenesis Therapie is geschikt voor klachten bij pijn aan nek, rug, schouders, voeten, knieën, enz.

Daarnaast werk ik met EFT. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Via deze methode is het mogelijk om negatieve emoties neutraliseren door te kloppen op bepaalde kloppunten op het hoofd en daarbij de desbetreffende emotie te benoemen. Deze methode is makkelijk om te leren. Na een sessie waarin ik je de basis leer van EFT, kun je al snel zelf met EFT aan de slag. EFT sessies kun je volgen via skype, bij mij thuis in groepsverband, of individueel.

Tot slot werk ik met de etherische oliën van Young Living. Etherische oliën zijn de krachtige bestanddelen van een plant en zijn bijna overal voor in te zetten. De oliën werken op fysiek-, mentaal- en emotioneel niveau, ondersteunen uw immuunsysteem, een gezond spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel enz. Elke olie is in zekere mate antiseptisch (ontstekingswerend) en heeft daarnaast specifieke eigenschappen die zich richten op een of meerdere organen of aandoeningen. Deze levenskracht uit de natuur wordt als het ware op ons overgedragen om bij te dragen aan het herstellen van het natuurlijke evenwicht in ons lichaam.

Ik verzorg workshops in kleine groepjes via make en takes met etherische oliën en ik houd informatiebijeenkomsten over de oliën en andere supplementen van Young Living. Dit kan ook bij u thuis als u dat leuk vindt. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de Raindrop massage. Dit is een massage met etherische oliën en duurt anderhalf uur. Voor meer informatie over Regenesis, EFT en etherische oliën kunt u mijn website bekijken of persoonlijk contact opnemen. Ik wil u graag ontmoeten. Gun het uzelf en durf.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pijn Verzachten uit de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden is gevestigd aan de Dennenstraat 65 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18455114.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Pijn Verzachten zijn o.a. :