Praktijk Frantastisch in Leeuwarden

Genieten van het leven door de beste versie van jezelf worden!

Over Praktijk Frantastisch

Praktijk Frantastisch valt onder de rubriek coaching uit Leeuwarden.

Wilt u ook elke dag kunnen genieten van het leven? Dan helpt Praktijk Frantastisch u daar graag bij.

Het gezicht achter Praktijk Frantastisch is Françoise de Boer. Françoise heeft geen makkelijke jeugd gehad en voelde zich lange tijd niet gewenst. Als kind niet maar later had dat ook z'n invloed op haar volwassen leven. Waardoor er een negatief zelfbeeld ontstond, teveel waarde ging hechten aan oordeel van andere en relatie's die moeizaam verliepen. Echter heeft Françoise mede door de bars behandelingen, de access tools en het openen van haar bewustzijn, dit los kunnen laten.

Ze wil graag mensen helpen die ook een moeilijke tijd hebben of tegen strubbelingen aanlopen. Daarom heeft zij Praktijk Frantastisch opgestart. Françoise wil u door haar behandelingen ook kennis laten maken met wat er allemaal mogelijk is in het leven als je gaat functioneren vanuit jezelf en niet vanuit je verleden.

Praktijk Frantastisch kan diverse behandelingen aanbieden. Uitgebreide informatie over de behandelingen, kunt u op de website terug vinden. Daar treft u ook de tarieven aan.

De behandelingen die aangeboden worden ziet u hieronder terug:

- Bars behandelingen.

- Energetische facelift.

- Bodyprocessen.

- Access coaching/Lifemanagement

- Bee's walk (coaching tijdens een wandeling in het park/bos)

Heeft u een vraag aan Praktijk Frantastisch? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Patricia van der Does donderdag 18 april 2019

5 sterren

“Ik ben nogal nuchter en ik had en heb mijn leven goed op orde. Ruim een half jaar geleden heb ik een barsbehandeling gehad van Francoise. Ken je die heerlijke hoofdmassages van de kapper tijdens het wassen van je haar? Zo iets voelde het, maar dan extra liefdevol. Ik was superrelaxed daarna. Maar verder merkte ik direct erna er eigenlijk niet zoveel van. Nu een half jaar later kreeg ik een 2e behandeling en keek ik terug naar hoe ik mij een half jaar geleden voelde; ik had inderdaad wel mijn leven prima op orde. Maar langzaamaan ben ik toch wat meer voor mezelf gaan kiezen, gaat alles me makkelijk af. Ik ervaar ik minder spanning stress in mijn werk en heb ik meer rust in mijn hoofd. Ik kan alles beter loslaten. En dat terwijl mijn daadwerkelijke werk juist qua werkdruk veel hoger is dan een half jaar geleden. Het kan niet anders komen dan door de barsbehandeling van Francoise!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Anita maandag 8 april 2019

4 sterren

“Na een duidelijke uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat, heb ik mij over kunnen geven aan een bars behandeling. Dit was voor mij een nieuwe ervaring waardoor ik een optimale kalmte en ontspanning mocht ervaren. Voor een ieder die onder andere hier naar op zoek is, raad ik frantastisch ten zeerste aan. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Tina vrijdag 5 april 2019

4 sterren

“Ik heb de Bars behandeling gehad en dit heb ik als zeer ontspannend ervaren. Het heeft mij geholpen inzichten te verwerven op bepaalde blokkades die mij hinderen in het dagelijks leven. De sfeer was aangenaam en Francoise is een fijne vrouw om mee te praten. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Karin Huizinga donderdag 4 april 2019

4 sterren

“Ik heb de barsbehandeling als super fijn ervaren en voelde mij heel ontspannen.De sfeer was erg prettig en vertrouwd.Er zijn daarna allerlei inzichten gekomen waardoor er al snel kleine veranderingen plaats vonden.Ik ben echt onder de indruk en had nooit verwacht dat dit zoveel impact zou kunnen hebben. Groet Karin ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

G Engels donderdag 4 april 2019

4 sterren

“Ik heb een Bars behandeling gehad en het is mij goed bevallen ?????? De behandeling zelf vond ik heel bijzonder omdat ik er zelf niet zo in geloofde. Tijdens de behandeling was ik heel ontspannen, kon de vingers goed voelen die mij subtiel aanraakte, maar had totaal geen gedachten. Na afloop was het alsof ik zweefde en zag tijdens de behandeling allemaal kleuren. ik moest ergens vandaan terugkomen. Er was duidelijk iets gebeurd, al weet ik niet wat. De ontspanning is daarna gebleven.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

Praktijk Frantastisch uit de rubriek coaching uit Leeuwarden is gevestigd aan de Wijnhornsterstraat 108 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17644440.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Frantastisch zijn o.a. :