Praktijk Samasta in Leeuwarden

Praktijk Samasta uit Leeuwarden heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk Samasta in Leeuwarden

Praktijk Samasta is een geneeskunde uit Leeuwarden. Men is gevestigd aan de Harmen Sytstrawei 42. Het telefoonnummer van Praktijk Samasta in Leeuwarden is 06-42942177.

Is Praktijk Samasta in Leeuwarden uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Leeuwardenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk Samasta in Leeuwarden valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Leeuwarden levert onder andere :

Mijn naam is Sylvia Brink, het gezicht achter Samasta praktijk voor energetische therapie en massage! Ik werk graag volgens de behandelmethode Qure Energetic Connections. Qure is een behandelmehode die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Deze behandelmethode is geschikt voor uiteenlopende klachten. Bijvoorbeeld bij ziekte, pijn, (faal)angst, verdriet, burn-out, boosheid, allergie, depressie, trauma, spanning, onzekerheid etc. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Ruud vogelzang donderdag 1 februari 2018

4,5 sterren

“Hoi allemaal Ik heb slijtage in mijn rug en beide knieën ook heb ik longproblemen . Ik heb jarenlang pijnstillers geslikt ,heb gelopen bij de pijnpolie in het ziekenhuis ,wat niet voldoende hielp , kon slecht opstaan en ook een eind wandelen ging niet meer door de pijn en geen longinhoud..Een half jaar terug kwam ik bij de praktijk van Sylvia Brink Samasta in Leeuwarden. Na een aantal behandelingen bij haar en het gebruik van een aantal supplementen uit haar praktijk o.a Flx power en cbd olie en een aantal natuurlijke oliën ben ik behoorlijk opgeknapt. Ik kan nu weer een eind met de hond wandelen zonder pijn ook sta ik weer op zonder pijn zo is ook mijn uithoudingsvermogen veel beter geworden. Ik wil hierbij Sylvia en ook haar man Sjaak hartelijk bedanken voor de behandelingen”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Ander geneeskunde

  • Well-Be-ING

    Well-Be-ING: Ervaar wat deze oliën kunnen betekenen voor uw lichaam en geest.. Trefwoorden van Well-Be-ING : essentiële oliën, zuivere oliën, natuurlijke oliën, gezonde effecten, positieve effecten, emotionele wellness, lichamelijke wellness, DoTERRA, gezondheid, geneeskunde, .

    tel. 06-28997610, Friesburg 31, 8926KL in Leeuwarden

    Meer over Well-Be-ING contact website