Praktijk Samasta in Leeuwarden

Praktijk voor energetische therapie en massage!

Over Praktijk Samasta

Praktijk Samasta valt onder de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden.

Mijn naam is Sylvia Brink, het gezicht achter Samasta praktijk voor energetische therapie en massage! Ik werk graag volgens de behandelmethode Qure Energetic Connections. Qure is een behandelmehode die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Deze behandelmethode is geschikt voor uiteenlopende klachten. Bijvoorbeeld bij ziekte, pijn, (faal)angst, verdriet, burn-out, boosheid, allergie, depressie, trauma, spanning, onzekerheid etc.

Klachten proberen jou iets te vertellen. Jouw kracht is het begin van verandering!

Bij praktijk Samasta kun je ook terecht voor diverse massages zoals AromaTouch massage, ontspanningsmassage, sportmassage. Ik werk met etherische oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% puur en gecertificeerd (CPTG)!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan een kijkje op FB, de website of neem contact op via de contactgegevens. Binnenkort komt de nieuwe website in de lucht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Samasta uit de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden is gevestigd aan de Harmen Sytstrawei 42 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42942177.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Samasta zijn o.a. :