Praktijk Samasta in Leeuwarden

Praktijk voor energetische therapie en massage!

Over Praktijk Samasta

Praktijk Samasta valt onder de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden.

Mijn naam is Sylvia Brink, het gezicht achter Samasta praktijk voor energetische therapie en massage! Ik werk graag volgens de behandelmethode Qure Energetic Connections. Qure is een behandelmehode die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Deze behandelmethode is geschikt voor uiteenlopende klachten. Bijvoorbeeld bij ziekte, pijn, (faal)angst, verdriet, burn-out, boosheid, allergie, depressie, trauma, spanning, onzekerheid etc.

Klachten proberen jou iets te vertellen. Jouw kracht is het begin van verandering!

Bij praktijk Samasta kun je ook terecht voor diverse massages zoals AromaTouch massage, ontspanningsmassage, sportmassage. Ik werk met etherische oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% puur en gecertificeerd (CPTG)!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan een kijkje op FB, de website of neem contact op via de contactgegevens. Binnenkort komt de nieuwe website in de lucht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Ruud vogelzang donderdag 1 februari 2018

4,5 sterren

“Hoi allemaal Ik heb slijtage in mijn rug en beide knieën ook heb ik longproblemen . Ik heb jarenlang pijnstillers geslikt ,heb gelopen bij de pijnpolie in het ziekenhuis ,wat niet voldoende hielp , kon slecht opstaan en ook een eind wandelen ging niet meer door de pijn en geen longinhoud..Een half jaar terug kwam ik bij de praktijk van Sylvia Brink Samasta in Leeuwarden. Na een aantal behandelingen bij haar en het gebruik van een aantal supplementen uit haar praktijk o.a Flx power en cbd olie en een aantal natuurlijke oliën ben ik behoorlijk opgeknapt. Ik kan nu weer een eind met de hond wandelen zonder pijn ook sta ik weer op zonder pijn zo is ook mijn uithoudingsvermogen veel beter geworden. Ik wil hierbij Sylvia en ook haar man Sjaak hartelijk bedanken voor de behandelingen”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Praktijk Samasta uit de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden is gevestigd aan de Harmen Sytstrawei 42 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42942177.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Samasta zijn o.a. :