reBUILD Coaching in Drachten

Individuele- & Gezinscoaching

Over reBUILD Coaching

reBUILD Coaching valt onder de rubriek coaching in Leeuwarden.

Ambulante begeleiding: investeren in datgene wat je dierbaar is.

Begeleiding bij ASS, ADHD, werkeloosheid, sociaal-emotionele problemen, rouw, verlies, NAH, noem maar op. Ons team van 12 bevlogen en betrokken professionals staat voor u/jullie klaar.

Hulp vragen is een moedige stap in de goede richting en reBUILD Coaching wil graag met u kijken wat in uw situatie helpend kan zijn. U maakt zelf alle stappen, u krijgt alleen wat hulp tijdens dit proces.

reBUILD Coaching bestaat uit een team van 12 mensen die met diverse organisaties samenwerken om u zo effectieve en passende hulp te kunnen bieden. U staat tijdens het precies als cliƫnt altijd centraal. .

De begeleiding vindt hoofdzakelijk thuis plaats, maar kan ook op een andere locatie (wandelcoaching, kantoor reBUILD) als dat helpender is.

Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U kunt voor de mogelijkheden en meer informatie ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

reBUILD Coaching uit de rubriek coaching uit Leeuwarden is gevestigd aan de Grasland 4 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12375425.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij reBUILD Coaching zijn o.a. :

Nieuws van reBUILD Coaching in Drachten

Van elke dag een mooie DAG maken

Van elke dag een mooie DAG maken

Vier het leven in april!