Rixt Bed & Breakfast in Leeuwarden

Rixt Bed & Breakfast: luxe in Leeuwarden

Over Rixt Bed & Breakfast

Rixt Bed & Breakfast valt onder de rubriek hotel uit Leeuwarden.

Wilt u genieten van een heerlijke nacht rust, vol luxe? Dan kunt u bij Rixt Bed & Breakfast terecht. Want wij bieden dat allemaal op een plek aan de rand van de stad.

Onze B&B is geopend sinds dit jaar. Het is gelegen op een rustige, landelijke locatie aan de rand van de stad. Wij vinden het erg belangrijk dat u gastvrij wordt onthaald in onze ruime, sfeervolle B&B.

Ook bieden wij onze gasten een uitgebreid ontbijt die op het gewenste tijdstip wordt geserveerd. Dit ontbijt bevat verse broodjes van de warme bakker, diverse soorten fruit en streekproducten.

U kunt ook dicht bij ons B&B opstappen op het openbaar vervoer. Hier kunt u met een uitstekende openbare vervoersverbinding gemakkelijk naar het centrum

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Heeft u vragen over onze kamer, of de beschikbaarheid? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via de telefoon of het contactformulier.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rixt Bed & Breakfast uit de rubriek hotel uit Leeuwarden is gevestigd aan de Mr. P.J. Troelstraweg 159 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57042858.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Rixt Bed & Breakfast zijn o.a. :