Salon Flo's Glow in Leeuwarden

Salon Flo's Glow: Beauty | Massage.

Over Salon Flo's Glow

Salon Flo's Glow valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Leeuwarden.

De drijvende kracht achter Salon Flo's Glow is Gloria Nicasie. Gloria heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van beauty (visagie / schoonheidsbehandelingen / gellak / massage). In 2018 is Gloria gestart met de opleiding als geaccrediteerd massage therapeute.

Tegenwoordig zijn de mensen altijd gehaast en gestresst. Dan is het belangrijk om af en toe even tijd voor uzelf te nemen en even te ontspannen. Dit kunt u doen bij Salon Flo's Glow. De volgende massage therapie├źn worden aangeboden: Hoofdmassage, Indische massage, gezichtsmassage, bamboe massage, honing massage, klassieke massage, fibromyalgie massage en de cupping massage.

Daarnaast worden de volgende beauty behandelingen aangeboden: Wimperextensions zetten, lomi lomi gezichtsbehandeling, gelaatsverzorging (reiniging en ontspanning), gellak behandeling en de nailart behandeling.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Salon Flo's Glow? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon Flo's Glow uit de rubriek schoonheidssalon uit Leeuwarden is gevestigd aan de Prinsessenweg 87 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43252315.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon Flo's Glow zijn o.a. :