Saly Pet Shop in Leeuwarden

Hondenriem met naam én gemakkelijk te combineren met ieder outfit!

Over Saly Pet Shop

Saly Pet Shop valt onder de rubriek webshop in Leeuwarden.

Saly Pet Shop is een online webshop voor hondenaccessoires, hondenlijnen en benodigdheden voor huisdieren. We proberen onze liefde voor huisdieren en mode samen te brengen in ons merk en in onze online shop.

Als dierenliefhebbers en modeliefhebbers willen we de liefde die we hebben voor onze beestjes en onze liefde voor mode integreren. We weten hoe belangrijk onze fur babies voor ons zijn en we koesteren onze band die we met hen hebben. We geloven dat accessoires en benodigdheden ons nog dichter bij ons beestje kunnen brengen en het is één van onze manieren om hen te laten zien hoeveel we om ze geven en van ze houden.

Met onze kleurrijke collectie hondenriem- en tuigjes kun je je outfit gemakkelijk afstemmen en matchen met je hondje! Een echte must have voor baasjes die graag meerdere opties willen hebben en graag afwisselen van kleur en stijl. Als kers op de taart maken wij de hondenriem helemaal uniek door de deze te bedrukken met de naam of initialen van je viervoeter.

Door onze maatvoering is onze collectie geschikt voor kleine tot middelgrote. Zo is onze hondenriem- en hondentuigje geschikt voor bijvoorbeeld een Pomeriaan (Dwergkees) of Chihuahua.

Als service kunnen wij alle hondenriemen personaliseren met de naam of initialen van je hond. Het is een geweldige manier om de hondenriem van jouw hond persoonlijk te maken. Het is een detail aan de hondenlijn die speciaal en uniek maakt.

De bedrukking van de naam of initialen doen wij met de hand in onze werkplaats.

Hoe geef ik de naam of initiaal van mijn hond door?

Tijdens het afrekenen van een hondenriem kun je de naam of initialen invoeren die je op de lijn wilt laten bedrukken. Let wel dat je de naam of initialen correct vermeld om schrijffouten te voorkomen. Houd er rekening mee dat een gepersonaliseerde lijn niet wordt geaccepteerd voor retourzendingen of ruilen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0600000000.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Saly Pet Shop zijn o.a. :

Nieuws van Saly Pet Shop in Leeuwarden

Tijdelijk GRATIS bezorging modieuze hondenriem met naam

Tijdelijk GRATIS bezorging modieuze hondenriem met naam

Profiteer nu tijdelijk van gratis verzending bij bestelling van een hondenriem met naam bij Saly Pet Shop. Keuze uit maar liefst 15 kleuren, ideaal voor modieuze baasjes en super leuk om weg te geven aan een nieuwe hondeneigenaar.