Schildersbedrijf Moscouw in Leeuwarden

Schildersbedrijf uit Leeuwarden

Over Schildersbedrijf Moscouw

Schildersbedrijf Moscouw valt onder de rubriek schilder in Leeuwarden.

Waarom kiest u voor Schildersbedrijf Moscouw?

Al meer dan 10 jaar actief! Vakbekwaam personeel. Scherp en duidelijke offertes. Weten waar u aan toe bent.

Schildersbedrijf Moscouw is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende binnen- en buiten schilderwerken. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van binnen- en buitenschilderwerken, kleuradvies en houtrot reparaties. Ons bedrijf bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

DIENSTEN

Onze diensten bestaan uit alle voorkomende binnen- en buiten schilderwerken in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, kleuradvies en houtrot reparaties. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wanneer u kies voor Schildersbedrijf Moscouw, dan kiest u voor de beste service en de laagste prijs. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Friesland, maar komen ook daarbuiten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schildersbedrijf Moscouw uit de rubriek schilder uit Leeuwarden is gevestigd aan de Vredeman de Vriesstraat 60 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40801835.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schildersbedrijf Moscouw zijn o.a. :