Taekema & Zijlstra B.V. in Heerenveen

Taekema & Zijlstra B.V. gevestigd in Heerenveen. robottechniek, engineering, machinebouw, apparatenbouw, drukmachine, bedrukmachine, drukwerk, onderhoud, electrotechniek, specialist, robots, drukken, robotsysteem, robotsystemen, robotcyclus, zakkenindustrie, elektrische drukmachines, hydraulisch, hydraulische, pneumatiek, ontwikkelen, ontwikkeling, rvs, service, t&z, apparatuur, trappen, rvs paardenbox, friesland, nederland, kastenbouw, storingsoplossingen, updaten, nationaal, internationaal, kunststofhandeling, aluminium, robot, robot�s, autotechniek, kunststofonderdelen, kunststof, uitneemgereedschappen, spuitgiet pers, persen, framebouw, servomotor, servomotoren, roestvaststaal, roest vast staal, vrij roestvrijstaal, big bag, bigbag, productie, panelen, stapelen, tellen, zakken, keerapparaat, wals, walsen, specialisten, jute, polyprob, papier.

Over Taekema & Zijlstra B.V.

Taekema & Zijlstra B.V. valt onder de rubriek machinefabriek in Leeuwarden.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

T&Z is een bedrijf dat inmiddels ruim 17 jaar actief is op de markt. Oorspronkelijk ontstaan doordat beide firmanten werkzaam waren in de zuiveltechniek en vonden dat ze hun technische horizon wel konden verbreden. Dat bleek terecht toen er na aanvankelijk de zuiveltechniek al heel snel opdrachten kwamen voor machines om zakken (van jute, polyprop of papier) te bedrukken en te stapelen. Zo begaf T&Z zich op de markt van roestvast stalen apparatenbouw. Tegenwoordig werkt T&Z nog steeds op dezelfde technische basis, is dhr Zijlstra uit de directie getreden en zijn er meerdere mensen actief in de basis van het bedrijf, zodat ook in de toekomst T&Z een belangrijke speler blijft in de markt. Ook heeft T&Z zon 12jaar geleden de basis verbreed door zich robot systemen te gaan produceren voor de kunststof spuitgiet industrie. Hiervoor worden robot systemen gemaakt om de producten uit de matrijs te nemen, maar ook de product specifieke uitneemgereedschappen alsook trayhandling systemen.

Van onderhoud naar ontwikkeling en productie

Deed T&Z in eerste instantie veel in robot onderhoud en service, tegenwoordig doen wij mee aan het gehele proces, vanaf ontwikkeling en productie tot en met onderhoud en service. Door de vele verschillende aanvragen, vormen deze opdrachten voor engineering en productie tegenwoordig een hoofddeel van onze activiteiten.

Total Production Solutions

Doordat er steeds meer knowhow bij T&Z is verzameld, is T&Z één van de weinige bedrijven op deze markt die in staat is het gehele proces van engineering tot en met besturing, software en in bedrijfstelling voor opdrachtgevers uit te voeren. De klant doet hiermee zijn voordeel. Wij kennen in geval van storing, service of onderhoud, immers de aanwezige techniek door en door, de klant kent onze gezichten en heeft niet steeds andere partijen over de vloer! Mocht u rondlopen met een probleem of idee omtrent RVS, pneumatiek, electrotechniek, ; kastenbouw of elektrische besturing dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Kortom voor alles, van totaalproject of klein idee, wij denken graag met u mee.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taekema & Zijlstra B.V. uit de rubriek machinefabriek uit Leeuwarden is gevestigd aan de Apolo 9 in Heerenveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0513645939.

Diensten en producten voor machinefabriek

Trefwoorden die horen bij Taekema & Zijlstra B.V. zijn o.a. :