Visagie & Fotografie 0512 in Drachten

Voor al uw fotoshoots

Over Visagie & Fotografie 0512

Visagie & Fotografie 0512 valt onder de rubriek fotograaf in Leeuwarden.

Meneer Posthumus is de drijvende kracht achter Visagie & Fotografie 0512. Ik ben al jaren fotograaf en volg ik regelmatig workshops in o.a. masterclass licht en kijk daarnaast mee bij vele top fotografen in Nederland. Ik fotografeer graag in een ongedwongen sfeer. En voor elke fotoshoot neem ik ruim de tijd.

Ben je op zoek naar een fotograaf omdat je een leuk of bijzonder idee hebt voor een fotoshoot? Of wil je graag een fotoshoot laten doen met holypowder, rook, verf? Kijk dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Visagie & Fotografie 0512. Ik daag je graag uit om met een idee te komen. Dan gaan we samen aan de slag om het voor elkaar te krijgen. Het is mij niet snel gek genoeg, dus veel is mogelijk. Mijn werk is om je een goed gevoel te geven, zodat je je echt even model kan voelen.

Daarnaast ben ik ook eventueel samen met een collega fotograaf te boeken voor kinderfeestjes, lady's night en nog meer. Daarnaast hebben we ook visagisten in onze studio. In mijn grote studio die in Drachten staat is veel mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Visagie & Fotografie 0512 uit de rubriek fotograaf uit Leeuwarden is gevestigd aan de Voorhuis 71 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23587476.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Visagie & Fotografie 0512 zijn o.a. :