Well-Be-ING in Leeuwarden

Well-Be-ING: Ervaar wat deze oliën kunnen betekenen voor uw lichaam en geest.

Over Well-Be-ING

Well-Be-ING valt onder de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden.

Wilt u weten wat de zuivere essentiële oliën en wellness producten voor u kunnen betekenen? Dan bent u bij Well-Be-ING helemaal op het juiste adres.

Onze oliën zijn ontspannend en veelbelovend als het gaat om het zorgen voor uw gezondheid. Deze oliën worden gebruikt voor een groot aantal emotionele en lichamelijke wellness toepassingen.

Of u de olie nu op de huid aanbrengt, in de lucht verspreid of een bepaalde olie inneemt, de olie geeft eindeloze positieve en gezonde effecten. Ook worden de oliën steeds vaker gebruikt in de bereiding van maaltijden, schoonheidsbehandelingen, in de dierenwereld en in de gezondheidszorg.

DoTERRA wil alleen de aller zuiverste, beste werkzame essentiële oliën bieden die er zijn. DoTERRA maakt gebruik van een wereldwijd netwerk van boeren die over erg veel kennis beschikken over hoe de planten het best gekweekt moeten worden.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de Facebook pagina. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Well-Be-ING uit de rubriek geneeskunde uit Leeuwarden is gevestigd aan de Friesburg 31 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28997610.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Well-Be-ING zijn o.a. :

Nieuws van Well-Be-ING in Leeuwarden

Ervaar wat deze oliën kunnen betekenen voor uw lichaam en geest.

Ervaar wat deze oliën kunnen betekenen voor uw lichaam en geest.

Ben jij geïnteresseerd in wat essentiële oliën kunnen betekenen voor jouw gezondheid? Dan zijn de Essential Classes echt iets voor jou! 9 APRIL - EMOTIES EN HORMONEN “THERE IS AN OIL FOR THAT!”