Wijnkoperij Donker in Leeuwarden

Wijnkoperij Donker: De wijnkenner en drankenadviseur

Over Wijnkoperij Donker

Wijnkoperij Donker valt onder de rubriek wijnhandel uit Leeuwarden.

Bent u opzoek naar een heerlijke speciale wijn voor een feestje of gewoon lekker voor uzelf? Dan bent u bij Wijnkoperij Donker helemaal aan het juiste adres.

Wij importeren verschillende soorten wijnen, whisky's en cognacs uit andere landen exclusief voor Nederland. Ook maken wij zelf van pure alcohol heerlijke jonge jenever die minimaal één jaar op het vat wordt gerijpt. Onze korenwijn kopen we erg jong bij de stokerij zodat hij wordt gerijpt in onze eikenhouten vaten. Dat proces duurt jarenlang maar hierdoor kunnen wij wel echte oude korenwijn leveren.

Kort geleden hebben wij ons relatiegeschenken en cadeau-aanbiedingen in ons assortiment uitgebreid. In de winkel staan erg veel leuke voorbeelden.

Wij bieden verschillende pakketten van een mooi port-pakket met kaas tot een uitgebreid pakket met verschillende lekkere wijnen met eventueel aangevuld met glazen en/of borrelhapjes. Wij kunnen de pakketten geheel maken naar uw wens. Dus kom is langs en bespreek de mogelijkheden.

Voor meer informatie kan er gekeken worden op de website. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om eens langs te komen in onze winkel. Voor vragen kan er ook altijd contact worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wijnkoperij Donker uit de rubriek wijnhandel uit Leeuwarden is gevestigd aan de Oostergrachtswal 115 in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-2127766.

Diensten en producten voor wijnhandel

Trefwoorden die horen bij Wijnkoperij Donker zijn o.a. :