Yin Healing in Berlikum

Yin Yoga | Yin Massage | Natuurlijke supplementen

Over Yin Healing

Yin Healing valt onder de rubriek massage in Leeuwarden.

Gerianne is de drijvende kracht achter Yin healing Gerianne. Ik ben me gaan verdiepen in Yin Yoga nadat ik zelf gestrest en emotioneel/spiritueel totaal uit balans was. Door Yin Yoga ben ik ontzettend tot innerlijke rust gekomen en wat dit met een mens kan doen. Yin heeft mij uiteindelijk veel gebracht en dit gun ik een ander ook!

Ik werk op verschillende locaties.

Je kunt terecht bij mij voor :

- Yin Yoga, is een rustige meditatieve vorm van yoga waarbij je de houdingen langer vasthoudt (2-6 minuten). Gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel. Het effect is een flexibeler, stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. Enorm geschikt voor burn-out/spanning/stress/reuma/knie/nek/schouder/rug/elleboog/ enkel- en polsklachten

- Yin Massage, is een verbindende helende aanraking en helpt om diepere lagen en thema’s in het lichaam te onderzoeken en inzicht te krijgen over de oorzaak en achtergrond van de spanningen en klachten.Het toelaten en verwerken van vastgezette emoties en het doorbreken van gedachte- en gedragspatronen, zorgen ervoor dat spanningen losgelaten kunnen worden en dat spanningen/klachten sterk verminderen of helemaal verdwijnen.

- Voedingssupplementen * BEYUNA, hoogwaardige voedingssupplementen 100% natuurlijk zonder synthetische vul- bind- plak of glansmiddelen. Beyuna gebruikt vul-middelen uit de natuur zoals alfalfakruid en barleygrass. * ZOYA, de focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden.

Heb je tijd om helemaal te ontspannen, de controle los te laten en je te verbinden met lichaam en geest? Kijk dan eens voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53112388.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Yin Healing zijn o.a. :

Nieuws van Yin Healing in Berlikum

Yin Yoga

Yin Yoga

Uit je hoofd, in je lijf..

Testers gezocht!

Testers gezocht!

Ik zoek serieuze test personen voor ons nieuwe B12 product.