4,95 euro per pakket grote of kleine

Het is fijn om te weten dat de economie stabiel is, de consumenten geven weer geld uit en zij kopen steeds meer goederen.

4,95 euro per pakket grote of kleine

Klanten willen spullen/goederen bij u bestellen en het liefste deze dezelfde dag in huis hebben. Jose Koerier Service kan dit voor u waar maken, wij hebben namelijk de kwaliteit die u nodig heeft om deze verhalen waar te kunnen maken bij uw klanten.

Zoals u weet komt de drukste periode van het jaar eraan voor postbedrijven, de meeste grote postbedrijven hebben enorme drukte waardoor de pakketten/goederen niet op tijd geleverd worden en soms zelfs beschadigd raken.

Er zijn veel klachten over de aanlevering van pakketten/goederen, dit komt doordat grote bedrijven veelal werk doen aan de lopende band, alles moet snel de deur uit in een korte tijd. De verwachte kwaliteit en de levering van het pakket wordt niet meer nagekomen. Iedere klant van u kan een snelle. nette levering verwachten van zijn pakket/goederen.

Jose koerier service Jose Koerier Service is een kleine groeiende onderneming die voornamelijk actief is in noorden van het land: Friesland, Groningen en Drenthe. Wij kunnen uw pakketten op tijd leveren, sneller en onbeschadigd. Onze eigenschappen zijn kwaliteit en snelle levering voor een laag tarief en tevens is bij ons de mogelijkheid om op maandag te laten bezorgen. Uw pakketten/goederen zijn bij Jose Koerier Service verzekerd.

Dienst Wij staan 24/7 in de week voor u klaar. Wij doen ons uiterste beste om uw bedrijf in de top te houden. Wij zijn op zoek naar betrouwbare bedrijven/opdrachtgevers waar wij een goede werkrelatie mee kunnen opbouwen.

Gezochte opdracht Wij verwachten van een opdrachtgever een wekelijkse afneming van maximaal 1200 pakketten per week. Die wij verdelen door de week van maandag tot met zaterdag.

Geplaatst op maandag 16 oktober 2017.

Over Jose Koerier Service

Dit bericht is geschreven door Jose Koerier Service. Het bedrijf valt onder koerier uit Leeuwarden. Trefwoorden van Jose Koerier Service uit Leeuwarden : snelkoerier, snel koerier, spoedkoerier, koeriersdiensten, pakket zending, pakket transport, transport diensten, goederen transport,.

Lees meer over Jose Koerier Service.