Fotografie met een persoonlijk tintje

Voor wie trouwplannen heeft...

Fotografie met een persoonlijk tintje

Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. We kijken dan naar wat voor album bij jullie past en wat jullie wensen zijn betrreft de fotografie. Op die manier krijgen we een eindprodukt dat heel dicht bij jezelf ligt!

Portretten Voordat je een portret wilt laten maken, is het goed om een aantal dingen voor te bereiden. Leuke kleding, een goede 'haardag', eventueel make-up e.d. Portretten worden vaak op locatie genomen. Bij de zeedijk, in de speeltuin, het park of gewoon bij mensen thuis. Een locatie waar je je prettig voelt of affiniteit mee hebt.

Mijn studio is geschikt voor portretten en gezinsfoto's met een maximum van 5 personen.

Een goede voorbereiding is het halve werk ;)

Groepsfoto's Voor een 40-jarig huwelijksjubileum of gewoon alle kleinkinderen op de foto voor de opa of oma (pake of beppe). De grootte van de groep maakt voor de prijs geen verschil.

Websites Foto's voor websites van bedrijven, winkels, makelaars, zzp-ers etc.

Geplaatst op donderdag 6 oktober 2011.

Over Fotografie Marit Anker

Dit bericht is geschreven door Fotografie Marit Anker. Het bedrijf valt onder fotograaf uit Leeuwarden. Trefwoorden van Fotografie Marit Anker uit Dokkum : Fotograaf friesland, trouwreportage, bruidsreportage, portretten, groepsfoto's, babyfotografie, zwangerschapsfotografie, productfotografie.

Lees meer over Fotografie Marit Anker.