Let's Ska

12 januari 2019 zaal open 18:45 Mr Wallace, The Bouncers and The Sketchers!!

Let's Ska

MR Wallace: Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. De zevenkoppige female-fronted ska-reggae formatie blijkt al snel een van de meest energieke en veelbelovende ska-bands van Nederland te zijn. Een must-see live act die elk publiek opzweept, meeneemt en uitbundig achterlaat.

The Bouncers: Een ervaren ska band met eigen repertoire. Muziek als een feestje en dat komt nog het best tot zijn recht als The Bouncers op een podium staan. Tijdens de concerten staat de interactie met het publiek voorop. En keer op keer blijkt het publiek maar al te graag met The Bouncers mee te feesten. Al was het maar om dat die teksten zo lekker mee te blèren zijn.

The Sketchers: Er is een remedie gevonden tegen postnatale depressies, chronische vermoeidheid, gameverslavingen en vele andere aandoeningen; ga naar een optreden van The Sketchers.

Entree is gratis maar kom snel want VOL = VOL

Geplaatst op zaterdag 29 december 2018.

Over Kattencafé PoesPas

Dit bericht is geschreven door Kattencafé PoesPas. Het bedrijf valt onder horeca uit Leeuwarden. Trefwoorden van Kattencafé PoesPas uit Leeuwarden : zaal verhuur, dagbesteding, katten café, knuffelen met katten, fairtrade koffie, Groepsarrangement, ambulante zorg, vers bereide broodjes.

Lees meer over Kattencafé PoesPas.