Tijdelijk GRATIS bezorging modieuze hondenriem met naam

Profiteer nu tijdelijk van gratis verzending bij bestelling van een hondenriem met naam bij Saly Pet Shop. Keuze uit maar liefst 15 kleuren, ideaal voor modieuze baasjes en super leuk om weg te geven aan een nieuwe hondeneigenaar.

Tijdelijk GRATIS bezorging modieuze hondenriem met naam

WOEF! EEN NIEUW GEZINSLID ERBIJ Je gezinnetje wordt uitgebreid met een pup of een hondje, wat leuk en spannend! Allereerst ga je je natuurlijk inlezen over je nieuwe pup/hondje en al snel kom je met een (puppy) checklist. Hup naar de dierenwinkel, op zoek naar een mooie hondenriem en hondentuigje. Al snel zie je dat er vaak weinig keus is en dat de meeste hondenriemen en hondentuigjes in de winkel op elkaar lijken. Voor kleine hondjes is het assortiment vaak nóg kleiner.. wat een domper. Deze situatie komt onwijs vaak voor en dit vinden wij heel erg jammer. Daarom hebben wij besloten om een hondenriem aan te bieden die mooi, modern en goed in de hand ligt. Waarom zou je settelen voor een gangbaar en saai hondenriem? Dankzij onze collectie heb je keus uit maar liefst 15 kleuren hondenriemen en hondentuigjes. ?

hondenriem met naam

De naam van je nieuwe pup mag natuurlijk niet ontbreken op zijn of haar hondenriem. Het is een manier om de hondenriem uniek en speciaal te maken. Daarom kunnen wij onze hondenriem bedrukken met de naam van je hondje. Je hond verdient tenslotte het allerleukste en beste!

?

Must have voor modieuze baasjes Met onze kleurrijke collectie hondenriem- en tuigjes kun je je outfit gemakkelijk afstemmen en matchen met je hondje. Een echte must have voor baasjes die graag meerdere opties willen hebben en graag afwisselen van kleur en stijl.

? Hondenriem en hondentuigjes voor kleine honden Door onze maatvoering is onze collectie geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Zo is onze hondenriem- en hondentuigje geschikt voor bijvoorbeeld een Dwergkees (ook wel pomeranian/pomeriaan) of Chihuahua.

?

Geplaatst op vrijdag 21 augustus 2020.

Over Saly Pet Shop

Dit bericht is geschreven door Saly Pet Shop. Het bedrijf valt onder webshop uit Leeuwarden. Trefwoorden van Saly Pet Shop uit Leeuwarden : hondenaccessoires, hondenlijnen, kleurrijke hondenriemen, honden tuigjes, honden riempjes in kleur,bedrukken hondenriem, initialen in hondenriem, hondenriemen personaliseren.

Lees meer over Saly Pet Shop.