Vol van de vakantie?

Gelukkig kan die extra 'bagage' er weer af. Ook help ik je graag als je meer wilt afvallen.

Vol van de vakantie?

Als Cambridge Weight Plan consulent in Leeuwarden begeleid ik je graag naar een gezond gewicht met een blijvend resultaat. Samen gaan we ervoor dat je met het Cambridge Weight Plan Stappenplan van verantwoord afvallen naar bewust genieten gaat.

Het Cambridge Weight Plan Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus. We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge Weight Plan producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu's samenstellen.

Meer weten of een afspraak maken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag, je staat er niet alleen voor!

06-57340372 | info@gezondingewicht.nl | www.gezondingewicht.nl

Geplaatst op zaterdag 16 september 2017.

Over Gezond in Gewicht met Cambridge Weight Plan

Dit bericht is geschreven door Gezond in Gewicht met Cambridge Weight Plan. Het bedrijf valt onder coaching uit Leeuwarden. Trefwoorden van Gezond in Gewicht met Cambridge Weight Plan uit Leeuwarden : gewichtscoach, gewichtsconsulent, voedingsadvies, voedingsadviseur, cambridge weight plan, cambridge leeuwarden, afvallen, gezond in gewicht.

Lees meer over Gezond in Gewicht met Cambridge Weight Plan.